Kutsu maahanmuuttajille, yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille

.

MAAHANMUUTTAJIEN REKRYTOINTI- JA KOTOUTUMISTILAISUUTEEN

torstaina 27.4.2023 klo 12-14 Kemijärven Kulttuurikeskus, Hietaniemenkatu 5

Maahanmuuttaja, etsitkö töitä tai oletko kiinnostunut kuulemaan järjestötoiminnasta ja millaisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia Kemijärvellä on?

Tilaisuuteen on tervetulleita yritykset, järjestöt ja yhdistykset, jotka tarvitsevat uusia työntekijöitä ja jotka voivat tarjota töitä maahanmuuttajille. Tilaisuudessa on mahdollisuus esitellä toimintaanne ja tarjolla olevia työpaikkoja. Tilaisuudessa on tarjolla tulkkausapua.

Järjestöt ja yhdistykset voivat tarjota maahanmuuttajille uusia mahdollisuuksia löytää mielekästä vapaa-ajan toimintaa ja näin saada uusia jäseniä toimintaan mukaan.

Tilaisuudessa on mukana työllisyys- ja maahanmuuttajien kotouttamispalveluita tuottavat Startup Refugees ja Arffman, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, ammatillista koulutusta tarjoava koulutuskeskus REDU ja REDU EDU, SPR Kemijärven vastaanottokeskus, Kemijärven kaupungilta työllisyyspalvelut, kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut, kotouttamispalvelut ja elinkeinopalvelut.

Työnantajille on klo 11.30 info, jossa palveluntuottajat Startup Regufees ja Arffman sekä TE-keskus kertovat, millaista tukea työnantajien on mahdollista saada palkatessaan maahanmuuttajan.

Ilmoittautuminen 20.4.2023 mennessä paivi.piisila@kemijarvi.fi