Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen toiminta- avustukset v. 2024 ovat haettavana pe 26.4. …

KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen toiminta- avustukset v. 2024

1. KULTTUURITYÖTÄ tekeville yhdistyksille yleisavustus (vastikkeellinen)

2. URHEILUSEUROJEN yleisavustus (vastikkeellinen)

Liikuntapalvelujen yleisavustusta voivat hakea paikalliset urheiluseurat.
Vastikkeellisuus: valitse tapa 2.1 tai 2.2

2.1.Yleisavustusta hakevat urheiluseurat sitoutuvat hakiessaan suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä liikuntapalveluiden kanssa Kemijärven asukkaille avoimia/kohdennettuja liikuntatapahtumia. Tapahtumien määrä on sidottu avustuksen myönnettyyn määrään seuraavasti:

  • 1-500 € = 1 tapahtuma
  • 501-1000 € = 2 tapahtumaa
  • 1001 €- = 3 tapahtumaa

2.2. Yleisavustusta hakevat sitoutuvat hakiessaan toimimaan Liikuntahallin iltavalvonnan vahtimestarina elokuu-toukokuun aikana ma-pe klo 16.00–20.15 välisenä aikana vähintään kahden viikon ajan. Iltavalvonnasta valvoville seuroille maksetaan lisäksi sopimuksen mukainen korvaus

3. NUORISOYHDISTYSTEN ja NUORTEN TOIMINTARYHMIEN kohdeavustus. Kohdeavustusta voivat hakea myös yksityiset henkilöt, mikäli avustuskohde on määriteltävissä nuorisotoiminnaksi.

Yleisavustusten saamiseksi yhdistysten, seurojen ja ryhmien tulee esittää hakemuksen yhteydessä vuoden 2023 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024. Avustuksen saamisen ehtona on rekisteröityminen Lähellä.fi palveluun.

Sähköisesti täytettävät hakemuslomakkeet löytyvät kaupungin kotisivuilta: kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sivustoilta.

Kemijärven kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut
Kansalaisopiston rehtori puh. 040 4842079