03.06.2024: Kirjailijavieras Tuija Kauppinen: Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä …

Tuija Kauppinen polki miehensä kanssa polkupyörällä lähes 18 000 kilometriä ympäri Etelä-Amerikkaa. Yli vuoden kestäneestä seikkailusta syntyi kirja Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä Etelä-Amerikan halki (Kirjapaja 2024)

Joutilaita kilometreja_kansi.jpg
Joutilaita kilometrejä kertoo eteläamerikkalaisesta elämänmenosta tunnettujen matkakohteiden ulkopuolella. Tappavan kuumat helteet, pyöräilijän kumoon kaatavat tuulet, loputtomat ylämäet ja kiusalliset terveysongelmat eivät estä pariskuntaa nauttimasta aikatauluttomasta elämästä. Pitkällä matkalla he oppivat sietämään monenlaisia olosuhteita ja löytävät uusia puolia itsestään ja toisistaan.

Teos on viihdyttävä ja ajatuksia herättävä matkakirja, jossa tarkastellaan Etelä-Amerikkaa polkupyörävinkkelistä. Se on inspiroivaa luettavaa kaikille, joita kiinnostaa itsensä ylittäminen ja omien unelmien toteuttaminen. Omaa pyöräretkeä suunnittelevalle se tarjoaa hyödyllistä tietoa ja käytännöllisiä vinkkejä.

Tuija Kauppinen on kokenut pyörämatkailija ja rovaniemeläinen retkeilyyn erikoistunut freelance-toimittaja. Tuija ei ole kiinnostunut niinkään varuste- ja pyörähifistelystä kuin ympäröivästä maailmasta tangon takana ja siitä, mitä se aiheuttaa omien korvien välissä.

Tilaisuus kestää noin tunnin ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja ostaa kirjaa signeerattuna (25 € käteinen tai MobilePay).

Tilaisuus järjestetään yhdessä Kemijärven Ladun kanssa.

Kahvitarjoilu

tuija_tyontaa_pyoraa_atacama_chile.jpg Tuija työntää pyörää. Atacama, Chile.